Nieuws

Vorige week gaf Heiko een tour door het Brinkmann Complex! De tour was onderdeel van BOK (Borrel Onroerend Goed Kennemerland).
Vorige week heeft de Algemene Leden Vergadering van de Koninklijke HFC, de oudste voetbalclub in Nederland, unaniem goedkeuring gegeven voor de nieuwbouw van het clubhuis. Een bijzonder fijn moment na 6 jaar werken.
De bouw van Dreefzicht is officieel gestart. We hopen in 2025 de deuren voor het publiek te kunnen openen.
28 Mei houden we onze tweede inloopavond voor Planetenlaan 5. Klik voor meer informatie.
De archeologen van Erfgoed Alkmaar hebben een belangrijke ontdekking gedaan onder het V&D-gebouw in Alkmaar. Lees meer hieronder! En bekijk ons project!
Vorige week hebben illustrator Eric Coolen en zijn dochter Julia Coolen hun kleur- en puzzelboek 'Architectuur in Haarlem' uitgebracht, waarin wij worden uitgelicht!
In november werden onze projecten 'de UNIE' en 'Warande' gepresenteerd aan de buurt.
In september had ons project 'de HOED' zijn officiële opening!
Vorige week heeft de gemeente Haarlem een bouwvergunning verleend voor de bouw van de nieuwe Foodhall in het Schalkwijk district van Haarlem.
De herontwikkeling van het Brinkmann Complex is gestart in november 2022. In 2025 hopen we de eerste bewoners te verwelkomen op deze opmerkelijke locatie.
Onlangs heeft Haarlems Dagblad een artikel gepubliceerd over ons project 'de HOED'. Klik op de afbeelding om meer te lezen!
Eerder deze maand was Heiko in gesprek met Bruno Giebels over het toevoegen van woningen aan de Waarderpolder in Haarlem. Klik op de afbeelding om meer te lezen!
Heiko is geïnterviewd over de transformatie van het V&D-gebouw in Alkmaar. Lees hieronder meer! En bekijk ons project!
Onlangs is Heiko geïnterviewd over ''Wonen boven de Ikea'' in Haarlem. Lees hieronder meer! En bekijk ons project!
Onlangs is Heiko geïnterviewd over ons project gelegen in Jansstraat in Haarlem. Lees meer hieronder! En bekijk ons project!