We are hiring

We are continuously looking for driven and talented people. Contact us for job openings by sending a mail to Monique Mekel: personeel@hulskerarchitecten.nl.

technisch tekenaar/ontwerper (NL)

HBO/WO bouwkunde
32-40 uur

Wij zijn op zoek naar gedreven en getalenteerde technisch tekenaars/ontwerpers. Heb je ervaring met ArchiCAD en heb je een HBO bouwkunde opleiding afgerond en/of de nodige werkervaring, neem dan contact op met ons.

projectleiders (NL)

HBO/WO bouwkunde
32-40 uur

Door het grote aantal en diversiteit in onze opdrachten, zoeken wij projectleiders.
Van de senior projectleider wordt verwacht dat zij/hij meerdere complexe bouwprocessen begeleidt, de opdracht definieert, planning en begrotingen maakt, tegenstrijdige belangen vakkundig en soepel kan beheren en de directievoering verzorgt tot en met oplevering. Naast organisatievaardigheden verwachten wij overtuigingskracht, vakkundigheid resultaatgerichtheid, financieel inzicht en stressbestendigheid. Voor deze functie vragen wij een afgeronde WO-opleiding en ervaring in vergelijkbare projecten. Kennis van ArchiCAD wordt op prijs gesteld.

projectcoördinator (NL)

HBO/WO bouwkunde
32-40 uur

Door het grote aantal en diversiteit in onze opdrachten, zoeken wij een ervaren projectcoördinator.
Deze bouwtechnische functie is gericht op de coördinatie van meerdere grotere en kleinere projecten. Naast de bouwtechnische kant, kent de functie ook commerciële , financiële , administratieve, juridische en sociale aspecten. De projectcoördinator stelt offertes en contracten op, coördineert de projectteams, maakt planningen, bewaakt voortgang , zorgt voor een goede informatievoorziening , bewaakt de kwaliteit van de opdrachten. Organiseert team en kennisoverdracht bijeenkomsten. Een vooropleiding op HBO/Universitair niveau  met aantoonbare managementkwaliteiten zijn vereist. 

architect (NL)

WO bouwkunde
32-40 uur

Wij zoeken diverse afgestudeerde architecten die in staat zijn om: (deel) ontwerpen in opdracht te maken, de wens van de opdrachtgever te vertalen naar ontwerpvarianten en rekening houden met de relevante wet- en regelgeving/bouwbesluit en duurzaamheid. Als representatieve creatieve persoonlijkheid, houd je in het ontwerpen rekening met zowel esthetische als de technische aspecten. Ons bureau biedt verschillende soorten ontwerpopdrachten, heeft een divers team en biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Heb je ervaring met ArchiCAD en heb je een WO bouwkunde opleiding afgerond en/of de nodige werkervaring, neem dan contact op met ons.

managementassistent (NL)

MBO/HBO
24-32 uur

Wij zijn op zoek naar een managementassistent / financieel administratief medewerker. Deze veelzijdige functie bestaat naast receptie werkzaamheden, telefoonafhandeling en agendabeheer, administratieve taken zoals facturatie, uit het bijhouden van projectdossiers, debiteuren- en crediteurenadministratie, controleren van urenstaten en relatiebeheer. Ons bureau heeft een gezellig en divers team (die jij komt ondersteunen!) en biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.